HOYA Lens Nederland BV

Algemene bedrijfsinformatie

HOYA in Nederland

HOYA Lens Nederland BV levert dagelijks brillenglazen aan opticiens in heel Nederland. Snelle en accurate levering staat daarbij voorop. HOYA beschikt over een pakket van producten met hoge toegevoegde waarde. Onze kwalitatieve en brede range aan brillenglastypen bevat zowel kunststof als minerale brillenglazen.

HOYA Lens Nederland BV

HOYA Lens Nederland BV te Uithoorn is al bijna 30 jaar toonaangevend en uitermate succesvol in de optische markt. Met een uniek geautomatiseerd productieproces en een doeltreffend on-line logistiek systeem levert HOYA dagelijks brillenglazen aan opticiens in Nederland. In Uithoorn is zowel een productie-unit als een verkoopkantoor gevestigd waar in totaal 120 medewerkers, met behulp van de meest geavanceerde technieken werken aan het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige brillenglazen en een optimale dienstverlening naar onze klanten.
 
Voortdurende innovatie, optimale servicegerichtheid, een eigen manier van glas- en kunststofbewerking, nieuwe veredelingsmethoden zoals een krasbestendige hardcoating en optimale ontspiegelingen zorgen ervoor dat HOYA Lens Nederland BV een toppositie in de markt inneemt. Precisie en hoge controle-eisen passen bij de ISO-9002-certificatie die HOYA gedurende jaren als vanzelfsprekend mocht ervaren.
 
Zoals beschreven in onze missie hechten wij grote waarde aan de zorg en waarden van onze stakeholders.
In onze bedrijfsvoering maken wij zorgvuldig de afweging van de belangen van klanten, aandeelhouders en medewerkers. Naast deze verantwoordelijkheden zijn wij ons tevens bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de veranderende samenleving en milieu. Hierbij is het doel voor HOYA Lens Nederland BV om met alle bedrijfsactiviteiten bij te dragen aan een schoner milieu voor de volgende generatie.

Onze Missie

Samenvattend zegt 'Onze Missie' dat HOYA Lens Nederland BV op innovatieve, creatieve en respectvolle wijze zorg en waarde voor de stakeholders creëert met als doel het leiderschap van de optiekbranche in Nederland.

Biedt een scherp gezichtsvermogen voor mensen overal ter wereld

HOYA brengt het ene na het andere revolutionaire product op de markt en speelt over de hele wereld een leidende rol in Vision Care. HOYA's toewijding aan technologische innovatie resulteert in een breed scala van concepten van hoge kwaliteit en met een toegevoegde waarde.
HOYA biedt meer dan alleen producten. HOYA heeft zich ten doel gesteld een bijdrage te leveren aan een beter gezichtsvermogen voor iedereen.
HOYA's visie op de lange termijn betekent een betrokkenheid bij de markt waarbinnen het bedrijf actief is. Op het gebied van Research & Development spaart HOYA kosten noch moeite om producten te ontwikkelen die aan de wensen van de consumenten voldoen.